top of page

Celovite in prilagojene

Rešitve

Rešitve, ki jih ponujamo so prilagojene vaši specifični situaciji in določenim potrebam. Rešitve razdelimo na: 

Povečanje uspešnosti prodaje

Prodajte več in bolje

Povečanje Uspešnosti Prodaj

Izboljšanje učinkovitosti prodaje

Dosežite svoje cilje

Vaša prodajna ekipa dobro opravlja svoje delo, vendar še vedno izgublja preveč priložnosti v primerjavi s konkurenco in preveč časa za priložnosti, ki se nikoli ne zaprejo. Mi vam pomagamo razviti pravi pristop, ki omogoča vaši prodajni ekipi nadzor nad procesom prodaje in dvig njihove učinkovitosti na naslednjo stopnjo.

In Negotiation

Ohranjanje marž in profitabilnosti

Vnovčenje višje dodane vrednosti

Razvijanje ponudb z višjo dodano vrednostjo je postalo lažje kot prodajanje le-teh. Težko se je ubraniti pred nizkocenovno konkurenco. Vaši prodajalci ne znajo prepričati strank, da plačajo več za boljšo kvaliteto.

Vašo prodajno ekipo opremimo s konkretnimi Value Selling tehnikami, ki vam omogočijo pridobiti dobičkonosne posle, ki omogočajo nadaljni razvoj in konkurenčnost.

Usmerite vašo prodajno ekipo do uspešnosti

Veliko dejavnikov vpliva na uspešnost vaše prodajne ekipe na kateri temelji celotno podjetje. Vaša odgovornost pa je, da to predvidete, upravljate in kontrolirate posledice.

Z prodajnim procesom narejenim za upravljanje in napovedovanje nudimo direktorjem močno orodje za vpogled in nadzor nad prodajo.

Discussing the Numbers
Convention

Upravljanje uspešnosti svetovne prodajne mreže

Čez-kulturno vodenje na daljavo

Vstop v mednarodne trge je glavni izziv rastočih malih in srednje velikih prodjetij na poti do uspešnega mednarodnega podjetja. Ne glede na to, ali so zaposleni ali poslovni partnerji, uspešnost vaših prodajalcev v tujini je ključna za vaš uspeh.

Z Orodji, ki jih že uporabljajo velike uspešne firme, tudi vam pomagamo vzpostaviti nadzor nad prodajo v tujini.

Širtev Poslovanja
Ali so sejmi najbolj optimalna oblika penetracije na nove trge

Upravljanje neznanega

Vstop na nove trge je vedno velik izziv. Kadar nov trg predstavlja novo državo, novo vrsto stranke ali nov tržni segment je razmeroma malo znano o trgu, konkurenci in kupcih. Da ne omenjamo različnih kulturnih in jezikovnih ovir za vstop. Obstaja veliko neznank. Zato se vodje prodaje bojijo neizogibne nevarnosti. Vodstvo mora vstopiti na nove trge pripravljeno. 

Ohranjanje marž in profitabilnosti za uspešnost, rast in poslovni razvoj podjetja

Hitro in varno preverite nove trge

Zunanje izvajanje širitve poslovanja 

Kaj storiti, ko potrebujete usposobljene prodajnike ter razvojnike novih poslov katerih pa v podjetju enostavno nimate? Vaša ekipa je premajhna a hkrati nimate časa za izgradnjo ekipe kot jo potrebujete ali pa si ne morete privoščiti tveganj, ki jih prinaša povečana ekipa za razvoj novih poslov. Mi se pri strankah s tem problemom vedno znova srečuje kar je, ob spodbudi naših strank samih, vodilo k razvoju rešitve, ki rešuje problem s katerim se vsako podjetje v nekem trenutku svojega obstoja sreča – potreba po profesionalnem in hitrem razvoju novih poslov.

PGN - svetovna mreža lokalnih B2B prodajnih strokovnjakov

Najhitrejša pot do mednarodne rasti

Ko podjetje zraste do točke, ko začne prodajati prek partnerskih podjetij se bo neizogibno soočilio z določenimi izzivi. Prodaja preko partnerske mreže zahteva drugačno strukturo prodaje in spretnosti določil za izvedbo le-te. Pomagamo vam vzpostaviti ali izboljšati prodajo vaše partnerske mreže. 

Poslovno Informacijske Rešitve

Širitev poslovanja

Nove tržne priložnosti

Izkoristite poslovni potencial medmrežja

Poslovno informacijske rešitve

Integracija digitalnega marketinga in prodaje

Mala in srednje velika B2B podjetja si ne morejo več privoščiti, da spregledajo strateško pomembnost digitalnega marketinga. Do 85% nakupnega procesa se zgodi pred ekranom na brskalniku in nekatera podjetja že zaostajajo. S pravo kombinacijo strokonjakov iz svetov prodaje in digitalnega marketinga lahko ujamete ritem konkurenčnosti.

Digitalna prodaja - vizija za sedanjost

Upravljanje finančnih tveganj

Podjetja si danes prizadevajo zmanjšati tveganja, izboljšati donosnost, optimizirati poslovne odločitve in implementirati podporo za zanesljivo obvladovanje finančnih tveganj. Razvili smo integriran, avtomatiziran poslovno informacijski sistema za podporo procesa za naročanje bonitetnih informacij, ki omogoča pravočasno dostavo informacij o spremembah bonitetnih ocen pravim ljudem in obvladovanje stroškov le-teh. 

Atol IBIS poslovne rešitve za preverjanje bonitete in bonitetnih ocen in zmanjševanje tveganj

Atol Produs CRM orodje

CRM orodje je ključna podpora večini naših celovitih rešitev. Nastavljeno je tako, da podpira izboljšave, ki jih implementiramo, a ostaja enostavno in sprejemljivo ljudem. Manj funkcij često pomeni več uporabe. Naša CRM rešitev je učinkovita - "CRM narejen od prodajnikov za prodajnike".

Enostaven CRM sistem pripravljen s strani izkušenih prodajalcev
bottom of page